perjantai 18. marraskuuta 2011

Sarjakuva-albumin rakentelua.

Olen yrittänyt tässä rakentaa sopivaa aihetta uuteen sarjakuva-albumiin. Pitkä prosessi, joka alkaa tuottamaan vihdoinkin tulosta. On luettu, haettu tietoa ja luonnosteltu piirroksia. Miten saisi kaiken päässäni kuvitellun idean julkaistua sellaisena kun haluan on haastavaa. Aihepiiri liittyy siis 1700-lukuun ja koskettaen Ruotsin suurvallan aluetta. En ole Suomesta hyvää materiaalia vielä karoliineista löytänyt. Ainoastaan pirstaleita sieltä ja täältä. Ruotsissa oli sen aiheisia kirjojakin huomattavasti enemmän. Ehkä joku päivä saan niitä itselleni.
Alla olevissa kuvissa olen käyttänyt mallikuvina  Mustanaamiolehteä. Niiden pohjalta olen yrittänyt löytää vaikeasti piirrettävän kolmikolkkahatun (tuliko kirjoitettua oikein??). Miljöötä ja tuota hevoshahmoa, joka alkaa sujumaan.
Äskettäin sain postista Cocco- Billin uuden albumin ja siinä piirtäjä piirtää mahtavasti ja voi linjojen muotoa. Päähahmoni suunnittelut on parhaillaan käynnissä. Kokeeksi myös teen 12 kappaleen sunnuntaistrippiä ja koeta saada niitä julkaistuksi jossain lehdessä. Tuolla http://degendigi.vuodatus.net/ sivulla julkaisen Huus Waruswäen strippejä joita tein vuonna 2009. Pientä muutosta niihin jatkossa tulee.Tässä yritin kehitellä albumille nimeä.Kalle Kivi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti